Barnas Norge

Nyheter

07. november 2016

Alpinanlegg i Norge - finn dem!

Alpinanlegg i NorgeI alt er det 200 små og store alpinanlegg i Norge, så flere anlegg blir etter hvert tilgjengelige på den digitale plattformen. Vil du gjerne dele familie-opplevelsene i bakken med andre så kan du dele bildene på Instagram, merk dem med #mittanlegg. De blir så synlige på Alpinaleggenes Landsforenings  Instagram konto.

 

På landsforeningens hjemmeside, www.alpinanleggene.no, kan man søke alpinanlegg etter fylke, mens man på Fnugg kan søke anlegg etter region. Landets 15 største anlegg, som de er listet på Fnugg er: Hovden Alpinsenter, Geilo, Oslo Vinterpark – Tryvann, Gautefall Skisenter, Voss Resort, SkiStar Hemsedal, Hafjell Alpinsenter, Kvitfjell Alpinanlegg, Skeikampen Alpinsenter, Rauland skisenter – Vierli – Raulandsfjell, Norefjell Skisenter, Skistar Trysil, Gaustablikk Skisenter, Myrkdalen Fjellheiser, Kongsberg Skisenter og Beitostølen Skiheiser.  BarnasNorge.no vil fremheve Stranda Skisenter sydøst for Ålesund retning Geiranger og Narvikfjellet Skisenter ved Narvik som to anlegg med spektakulær utsikt mot hav og fjord. Forutsatt at sikten er god….

 

Som en kuriositet er Grønland listet blant norske fylker på Alpinanleggenes Landsforenings hjemmeside. Det er ikke Grønland i Oslo, men det riktige Grønland, notert med 3 skitrekk og samme antall nedfarter ved Nuuk. De har nok innsett at det er større bredde i den norske landsforeningen enn i den danske, hvis den finnes ….  


Annonser