Barnas Norge

Nyheter

29. januar 2019

Svøm langt kampanjen – mosjon og hygge

Svøm langt kampanjen 2019 - for barn, unge og voksne

Formålet med «Svøm langt» er å motivere så mange som mulig til å bruke svømmehallen som mosjonsarena gjennom hele året. For å være med i premietrekningen skal voksne og unge fra og med 14 år svømme 10.000 meter mellom 1. januar og 31. mars, mens barn til og med 13 år skal svømme 2500 meter. For deltakere med funksjonsnedsettelser er kravet henholdsvis 5000 og 1500 meter. Og skulle ikke målene nås så er alle vinnere uansett - med bedre form og bedre humør. Som «Svøm langt» arrangørene selv uttrykker det!

 

Nesten 250 svømmehaller over hele landet er med på kampanjen, sjekk om svømmehallen din er det!

 

Premier

Foruten god mosjon så får alle barn som klarer kravet på 2500 meter (eller 1500 meter) diplom, og de er med i trekningen om en ukestur for to barn og to voksne med Apollo til Albania. Ungdoms-/ voksenpremien er også en ukestur til Albania med Apollo, for to personer. I tillegg trekkes det ut flere gavekort på helgeopphold på et av Thon Hotels hoteller i Norge, og Klubben AS bidrar med svømmebriller. Det er også noen av svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier.

 

Alle som klarer målet i kampanjen er med i trekning av premier. Hver svømmehall trekker ut sine lokale vinnere i de ulike kategoriene. Hovedvinnere blir igjen trukket ut blant de lokale vinnerne, så vinnersjansene er uavhengig av antall deltakere i svømmehallen.

 

Deltakelse

Hvordan dere deltar? Foruten å finne frem badetøy og overtale hele familien til å delta, så drar dere til en svømmehall og svømmer så langt hver og en orker. Er svømmehallen deltaker i «Svøm langt» kampanjen kan dere spørre om et registeringskort hver og notere hvor langt dere har svømt.

 

«Svøm langt» oppfordrer imidlertid til at alle svømte meter registreres her, på kampanjens hjemmeside.  Registrer deg som bruker eller logg på med Facebook-kontoen. En i familien kan registrere for alle familiemedlemmene, og en lærer kan registrere for hele klassen. Hjemmesiden og registrering er også tilgjengelig fra mobiltelefonen. Hvis den lokale svømmehallen ikke er med i kampanjen kan du/dere velge ANDRE SVØMMEHALLER som favoritthall og delta på lik linje med alle andre.

 

I 2018 var det 13.000 registrerte deltakere fordelt over hele landet. Herav var det 5.600 fra og med 14 år, og 2100 til og med 13 år, som klarte kravene. Den svømmehallen som hadde flest deltakende barn var AdO Arena i Bergen. Klarer de å følge opp i år…?

 

God trim!


Annonser