Barnas Norge

Nyheter

17. januar 2017

Svøm Langt kampanjen 2017

Svøm Langt kampanjen - Norges Svømmeforbund (NSF)

«Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars, i år for 22. gang. Målet er å få flest mulige ungdommer fra og med 14 år, og voksne, til å svømme 10.000 meter i kampanjeperioden, og å få flest mulige barn til og med 13 år å svømme 2.500 meter. For mennesker med funksjonsnedsettelser er målet henholdsvis 5 000 meter og 1 500 meter. Kampanjen er nasjonal og over 230 svømmehaller over hele landet er med. I 2016 meldte hele 76% av alle svømmehallene om økt besøk som følge av kampanjen.

 

Det er gratis for så vel deltakere som svømmehaller å delta i Svøm Langt, men man må selvfølgelig betale ordinær inngangsbillett til svømmehallen. Og belønningen?

 

Foruten god mosjon så får alle barn som klarer kravet på 2500 meter diplom, og de er med i trekningen om en ukes opphold for en familie i Kroatia (foresatt + barn). Ungdoms-/ voksenpremien er en reise til Kroatia for 2 personer. I tillegg trekkes det ut flere gavekort på weekendopphold på et av Thon Hotels sine hoteller i Norge, og klubben AS stiller med svømmebriller. Det er også mange av svømmehallene som har lokale konkurranser med egne premier.

 

Hvordan deltar du? Foruten å finne frem badetøy og overtale resten av familien til å delta, så drar dere til en svømmehall og svømmer så langt hver og en orker. Er svømmehallen deltaker i «Svøm langt» kampanjen kan dere spørre om et registeringskort hver og notere hvor langt dere har svømt. Dere kan også laste ned registreringskortet på hjemmesiden og ta det med i svømmehallen.

 

Alternativt at hver enkelt deltaker oppretter en profil på kampanjens hjemmeside, http://www.svomlangt.no, og registrerer svømte meter på den. Det er det enkleste hvis man svømmer i flere svømmehaller eller i en svømmehall som ikke er påmeldt kampanjen. Registrer på kort eller hjemmeside helt frem til 31. mars. Har dere da klart kravene så venter diplom til barna, foruten at alle er med i trekningen av hovedpremiene. God svømmetur!


Annonser