Barnas Norge

Nyheter

10. september 2018

Velkommen til åpen dag på brannstasjonen 22. september!

Brannvernuka - nødnummer 110 ved brann

Brannvernuka i uke 38 har vært en årlig begivenhet siden 2002, og åpen dag på landets brannstasjoner er veldig populær! I 2018 er det lørdag den 22. september som er den store dagen. I alle fylker er det åpne brannstasjoner som byr på seg selv. Møt brannmennene, og -kvinnene !, som jobber der, lær om hverdagen deres, se på flotte brannbiler og alt annet som hører til på en brannstasjon. 

 

I Finnmark og Trøndelag er det enkelte avvikende datoer, Honningsvåg er første stasjon ut allerede fredag 14. september. Svalbard lørdag 29. september. Åpningstidene kan variere fra fylke til fylke, og fra stasjon til stasjon, se her for en fullstendig oversikt over alle åpne brannstasjoner, dager og tidspunkter.

 

Åpen brannstasjon er gøy, men også lærerikt for små og store. Konkurranser og annen info bevisstgjør barna om brannfare og brannvern, mens vi foreldre kan stille spørsmål om alt det vi har tenkt på i forbindelse med det samme. Og sikkert bli gjort oppmerksom på en rekke andre forhold som vi nok burde ha tenkt på …  

 

Brannvernuka arrangeres av Norsk Brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If Skadeforsikring, sammen med brannvesen og el-tilsyn over hele landet.

 

Facebooksiden til Brannverforeningen: https://www.facebook.com/Brannvernforeningen


Annonser