Barnas Norge

Nyheter

19. september 2019

Åpen brannstasjon på over 350 steder i hele landet

Åpen brannstasjon - maskotBrannvernuka i uke 38 har vært en årlig begivenhet siden 2002, og åpen dag på landets brannstasjoner er veldig populær! I 2019 er det lørdag den 21. september som er den store dagen. I alle fylker er det åpne brannstasjoner som byr på seg selv og viser frem materiellet de har til disposisjon. Vi er mange som gjerne ville være brannmenn når vi var små, og det er det nok fortsatt. Arrangementet er gratis.

 

Noen få steder er det åpen stasjon på en annen dato, det er også varierende åpningstider.

 

Klikk her for en oversikt over alle åpne brannstasjoner, dager og tidspunkter i hele landet.

 

Åpen brannstasjon er gøy, men også lærerikt for små og store. Konkurranser og annen info bevisstgjør barna om brannfare og brannvern, mens vi foreldre kan stille spørsmål om alt det vi har tenkt på i forbindelse med det samme. Og sikkert bli gjort oppmerksom på en rekke andre forhold som vi nok burde ha tenkt på … Og kanskje møter barna maskoten, brannbamsen Bjørnis.

 

Brannvernuka arrangeres av Brannvernforeningen, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If Skadeforsikring, sammen med brannvesen og el-tilsyn over hele landet.

 

Det er også informasjon i forbindelse med dagen og annen nyttig info på Brannvernforeningens facebookside, du finner den her

 


Annonser