Barnas Norge

Arrangør

Hvorfor registrere seg?

Bruker
Brukere som er registrert, og pålogget BarnasNorge.no, kan lagre utvalgte aktiviteter i [Min aktivitetsliste] i menyen ”Aktiviteter” for en ubegrenset periode, og velge mellom 20 forskjellige bakgrunnsmønstre, som gjør sidene mer personlige. Med tiden vil det komme flere funksjoner som kun kan benyttes av registrerte bruker.

Arrangør
Er du arrangør og ønsker å registrere aktiviteten(e) din(e) på BarnasNorge.no, men ikke ønsker å registrere deg som bruker, kan du klikke [Registrer ny aktivitet] nå. Aktiviteter som er opprettet av ikke-registrerte brukere kan kun redigeres, reaktiveres eller slettes av BarnasNorge.no.

Registrerer du deg som bruker får du etter hver innlogging en oversikt over aktiviteten(e) du har registrert på BarnasNorge.no i mappen [Mine aktiviteter]. Du kan redigere innholdet i aktuelle aktiviteter, oppdatere og reaktivere utløpte aktiviteter eller slette dem. Du kan også bruke informasjon fra registrerte aktiviteter når du oppretter nye aktiviteter. Med tiden vil det komme flere fordeler for deg som arrangør, hvis du er registrert som bruker, blant annet besøksstatistikk for aktiviteten(e).

Hvis du har registrert aktiviteter uten å være registrert som bruker, og senere registrerer deg, så send oss en e-post på aktivitet@barnasnorge.no og skriv hvilke aktiviteter som er dine. Vi sørger for at aktivitetene legges inn i mappen [Mine aktiviteter].

Registrerings-opplysningene nedenfor er kun for internt bruk, og blir ikke utlevert til tredjemann, se i øvrig "PERSONOPPLYSNINGER" i menyen øverst på siden.

Registrer ny bruker

Annonser